Αρχική iHunt.gr Δολιοφθορές σε δεξαμενές του Κ.Σ. Αιγάλεω

Δολιοφθορές σε δεξαμενές του Κ.Σ. Αιγάλεω

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανόητοι ολετήρες της φύσης.
Σε μερική καταστροφή των τριών δεξαμενών που έχει τοποθετήσει ο Σύλλογος μας προέβησαν το τελευταίο διάστημα ανόητοι παρανοικοί μικρόψυχοι ανθρωπόμορφοι.

SVESTONOF

Στην μια δεξαμενή στις κεραίες έχουν βουλιάξει το επάνω τμήμα κι έχουν τοποθετήσει πέτρες. Στην κεντρική δεξαμενή του παρόδιου δικτύου έχουν αφαιρέσει τη βρύση με κόφτη μπαταρίας και την έχουν βουλιάξει στο πάνω μέρος.Την πρώτη υπερυψωμένη δεξαμενή μετακίνησαν από τη θέση της και την έριξαν στην κατηφόρα μερικά μέτρα πιο κάτω έχοντας βουλιάξει το πάνω μέρος και καταστρέψει τη βρύση από την πτώση της . Και τις τρεις δεξαμενές αλλά και τις πινακίδες έχουν ζωγραφίσει με διάφορα γράμματα.

Καλούμε όλους τους κυνηγούς σε εγρήγορση και αν γνωρίζουν κάτι να μας το καταγγείλουν. Αν δουν κάποιο όχημα στο μέλλον να συγκρατήσουν τον αριθμό. Αν δουν κάτι ύποπτο να ενημερώσουν το Σύλλογο. Όλοι πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας.

Όποιος συλληφθεί θα το μετανιώσει πικρά.

Ο Σύλλογος θα προβεί σε άμεση επιδιόρθωση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Σ. Αιγάλεω


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα