Αρχική iHunt.gr Δολοφονική επίθεση λύκων σε γουρουνόσκυλο στη Δράμα

Δολοφονική επίθεση λύκων σε γουρουνόσκυλο στη Δράμα

από iHunt Team
wolf0

ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την Κυριακή 10/11/19 στην περιοχή Δενδράκια Δράμας, 750 μέτρα από τον συνοικισμό Κάτω αλώνια  σε κυνήγι αγριόχοιρου. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Νίκο Στεργιάκο να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ρόζα 8 ετών Βαλκανικό ιχνηλάτη, την οποία έβγαλε η παρέα του Γιάννη το πρωί της Κυριακής 10/11/19 στην περιοχή Δενδράκια της Δράμας για κυνήγι αγριόχοιρου.
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σύντροφο του, το μέλος της παρέας, Θεοφάνης Καραμπατζάκης, επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, Δασολόγος & Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός  : ” Το περιστατικό έγινε στα Δενδράκια, το πρωί της Κυριακής 10/11/19 γύρω στις 10.00. Κάναμε μια παγάνα κοντινή και ενώ η Ρόζα είχε σηκώσει γουρούνι και το καταδίωκε, κάποια στιγμή σταμάτησε και την βλέπαμε στο  GPS ως σταθερή.  Οδηγούμενοι πάντα από το GPS ( την βλέπαμε σταθερή, όπως όταν είναι σε στάμπα, αλλά χωρίς να ακούγονται τα χαρακτηριστικά γαβγίσματα )  πήγαμε και βρήκαμε την Ρόζα κομματιασμένη, κυριολεκτικά κατασπαραγμένη όπως είναι στις φωτογραφίες.”
 
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα