Αρχική iHunt.gr Δολοφονική επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο στην Κομοτηνή

Δολοφονική επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο στην Κομοτηνή

από iHunt Team
46943311_1825944537516662_5820429633887141888_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την Τετάρτη 07/11/18 στην περιοχή Σώστης στην Κομοτηνή σε κυνήγι αγριόχοιρου. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Γιάννη Καντάρα να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Σαρρή 7 ετών Γκέκας, τον οποία έβγαλε ο Γιάννης το πρωί της Τετάρτης 07/11/18 στην ευρύτερη περιοχή του Σώστη για κυνήγι αγριόχοιρου.
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σύντροφο του, ο ίδιος ο Γιάννης : ” Τρεις παρέες κυνηγάμε στην συγκεκριμένη περιοχή. Το σκυλί το είχαμε πάρει από Τουρκία πριν από τρία χρόνια, ήταν 7 χρονών, τον έλεγαν Σαρρή και ήταν γκέκας. Στις 7-11 λοιπόν που πήγαμε για κυνήγι αφήσαμε το σκυλί να κυνηγήσει. Κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που κυνηγούσε, βλέπω στο GPS το σκυλί σταματημένο. Τα σκυλιά τώρα τα βάζουμε κολάρο με GPS για να ξέρουμε κάθε στιγμή πού βρίσκονται. Το σκυλί λοιπόν ήταν σταματημένο στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα. Εκεί καταλάβαμε πως κάτι συνέβη.
 
Ξεκινήσαμε να πάμε να βρούμε το σκυλί. Το βρήκαμε περίπου μετά από μια ώρα λόγω του δύσβατου της περιοχής. Οι λύκοι το είχανε φάει και το είχανε θάψει για να φάνε το υπόλοιπο άλλη φορά. Είχε μείνει μόνο το κεφάλι και τα 2 πόδια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Εδώ και ένα χρόνο είναι το 7ο σκυλί που πεθαίνει με αυτόν τον φρικτό τρόπο στην περιοχή μας, το δεύτερο για την δική μας παρέα και τα άλλα πέντε από τις υπόλοιπες δυο παρέες. Όλοι μας βρισκόμαστε σε απόγνωση, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και που να πάμε να κυνηγήσουμε χωρίς να τρέμουμε για την ζωή των τετράποδων συναδέρφων μας και το χειρότερο όλων είναι ότι καμία υπηρεσία και κανένας αρμόδιος δεν ενδιαφέρεται για το πρόβλημα.”
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα