Αρχική iHunt.gr Δρασεις ΚΣ Λαυριου…ΦΩΤΟ

Δρασεις ΚΣ Λαυριου…ΦΩΤΟ

από iHunt Team
layrio_main

demobanner

 Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Τετάρτη 12/6 στο Εντευκτήριο του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στα θέματα της δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας. Παρακαλούνται τα μέλη της ομάδας περιβάλλοντος και προστασίας Εθνικού Δρυμού Σουνίου του Συλλόγου μας, να δώσουν το παρόν!!

Καλή κ ήσυχη αντιπυρική σεζόν σε όλους μας!

 

Υπεύθυνος ομάδας
 ΒΡΟΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Υ.Γ. Όποιος θέλει να γίνει νέο μέλος της ομάδας παρακαλείται να έρθει κ αυτός….το δάσος μας χρειάζεται όλους!!!

 


Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου ευχαριστεί τα μέλη της για τη συμμετοχή τους στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.Το Σάββατο καθαρίσαμε με τα μέλη της κοινότητα της Καμάριζας το Χάος και την Κυριακή με τον Δήμο Λαυρεωτικής το Οξυγόνο και στην συνέχεια την Πούντα ζέζα.Η φράση που ακουγόταν όσοι έβλεπαν αυτήν την καταπληκτική ομάδα ήταν: < Τι κάνουν αυτοί οι κυνηγοί δεν παίζονται με τίποτα> . Εμείς συνεχίζουμε πάντα να προσφέρουμε για το περιβάλλον και το αποδεικνύουμε έμπρακτα κάθε φορά!!

 


Σαββατο 8/6 Ημέρα περιβάλλοντος: καθαρισμός Εθνικού Δρυμού Σουνίου, στην περιοχή Χάος από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαυρίου, τους ανθρώπους και την πολιτική ηγεσία της κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου του δήμου Λαυρεωτικής!

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα