Αρχική iHunt.gr Δυσαρέσκεια του Κ.Σ. Τρίπολης για δηλώσεις του Αντιδημάρχου Λαγού

Δυσαρέσκεια του Κ.Σ. Τρίπολης για δηλώσεις του Αντιδημάρχου Λαγού

από iHunt Team

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κ.Σ. Τρίπολης με αφορμή τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου κ. Λαγού για τα αδέσποτα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση :

Ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Τρίπολης εκπροσωπώντας τους 1200 κυνηγούς μέλη του, μετά από την δήλωση του αντιδήμαρχου Τρίπολης κ. Λαγού πως, οι κυνηγοί στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου απελευθερώνουν τους σκύλους τους , είχε επικοινωνία μαζί του θέλοντας έτσι να του εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια των κυνηγών της πόλης για τα λεγόμενα του. Τονίσθηκε πως αυτό δεν ισχύει παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις κατά της οποίες οι θύτες δεν ονομάζονται κυνηγοι. Επίσης επισημάνθηκε στον κύριο αντιδήμαρχο ότι ουδέποτε καλέστηκε ο κυνηγετικός σύλλογος με σκοπό να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στο πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Ο κ. Αντιδήμαρχος από την πλευρά του μας ζήτησε συνάντηση προφορικά (αίτημα το οποίο θα μας το στείλει και εγγράφως) και μας υποσχέθηκε πως στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο θα τοποθετηθεί εκ νέου στο συγκεκριμένο θέμα με σκοπό να διευκρινίσει τα λεγόμενα του.

Έτσι αναμένουμε την νέα τοποθέτηση ώστε να γίνει γνωστή η γνώμη του αντιδήμαρχου για τους κυνηγούς!

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα