Αρχική iHunt.gr Δωρεαν χριστουγεννιατικα δενδρα απο το Δασαρχειο Κ. Νευροκοπιου

Δωρεαν χριστουγεννιατικα δενδρα απο το Δασαρχειο Κ. Νευροκοπιου

από iHunt Team
75372

demobanner

 
Σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών  που ακολουθούν ο Δήμος της Δράμας παρέλαβε 130 δενδρύλλια  τα οποία θα διατεθούν δωρεάν μέσω του Κοινωνικού  Παντοπωλείου  σε οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας. Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να δώσει χαρά σε αυτές τις οικογένειες δημιουργώντας γιορτινό περιβάλλον σε κάθε σπίτι τις ημέρες των Χριστουγέννων.
 
Η πρωτοβουλία αυτή μαζί που διεξάγεται ταυτόχρονα με άλλες δράσεις  του Δήμου Δράμας, όπως η χορήγηση των διατακτικών επιταγών και η χορήγηση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο  δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας να έχουν τα απαραίτητα για τον εορτασμό  των Άγιων  αυτών ημερών.  
 
Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί θερμά το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη κ. Αναστάσιο Τσιτλακίδη για την χειρονομία του,  που είναι σημαντική και θα δώσει χαρά σε πολλούς συμπολίτες μας. 
 
Πηγή : Dramaweb
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα