Αρχική iHunt.gr Δύο συλλήψεις για παράνομο κυνήγι αγριογούρουνου στα Σωτηριάνικα…VIDEO

Δύο συλλήψεις για παράνομο κυνήγι αγριογούρουνου στα Σωτηριάνικα…VIDEO

από iHunt Team
5622a9c8b1ee191ba500fa34f0168201_xl

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δύο λαθροκηνηγούς που κυνηγούσαν παράνομα αγριογούρουνα στα Σωτηριάνικα της Δυτικής Μάνης συνέλαβαν οι θηροφύλακες.
 
Συγκεκριμένα, οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Δημήτρης Μαλαπάνης και Βασίλης Μπάκας και ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας Παναγιώτης Κουρούπης συνέλαβαν δύο άτομα που κυνηγούσαν αγριογούρουνα με συρμάτινη θηλιά. Ο ένας από τους δύο, μόλις το αγριογούρουνο πιάστηκε στη θηλιά, ειδοποίησε το συνεργό του, που εμφανίστηκε με καραμπίνα και σκότωσε το ζώο.
 
Οι τρεις θηροφύλακες συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο λαθροκυνηγούς, τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας και κατέσχεσαν το αγριογούρουνο, την καραμπίνα και τη θηλιά.
 
Οι επικεφαλής της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας επεσήμαναν την επικινδυνότητα του έργου των θηροφυλάκων που είναι άοπλοι και το μόνο μέσο προστασίας τους είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ακόμα, μας ενημέρωσαν πως το κατεσχεμένο αγριογούρουνο θα βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 70 ευρώ και αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, το κρέας του θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης.

SVESTONOF

Πηγή : https://www.eleftheriaonline.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα