Αρχική iHunt.gr Δώρο 50 ΕΥΡΩ σε κάθε νέο κυνηγό από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης

Δώρο 50 ΕΥΡΩ σε κάθε νέο κυνηγό από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης

από iHunt Team
ksth

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυνηγετική δραστηριότητα είναι η γήρανση του κυνηγετικού πληθυσμού. Οι κυνηγοί γερνούν, οι άδειες μειώνονται αλλά οι νέοι κυνηγοί που εκδίδουν άδεια για πρώτη φορά είναι πολύ λίγοι. 
 
Οι οργανώσεις, προς το παρών, δείχνουν ανήμπορες να διαχειριστούν την κατάσταση που ουσιαστικά οδηγεί το κυνήγι σε μαρασμό. 
 
Όμως ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο  πρόεδρος του Δημήτρης Παντελάκης για μια ακόμη φορά ταράζουν τα νερά στο κυνηγετικό σκηνικό.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κάνει μια μεγάλη προσφορά σε κάθε νέο κυνηγό που θα δώσει εξετάσεις στον κυνηγειτικό σύλλογο Θεσσαλονίκης τη φετινή περίοδο. Δίνει  δωροεπιταγή των 50 ΕΥΡΩ για αγορές από τα καταστήματα HOBΒΙ Θ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ Α.Ε και BALAKOU Hunting.
 
Μια αξιέπαινη προσπάθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου  Θεσσαλονίκης που δείχνει την ευαισθησία των μελών του ΔΣ για τους νέους κυνηγούς.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα