Αρχική iHunt.gr Δ’ ΚΟΣΕ : Απελευθέρωση κατασχεμένων πτηνών από το παράνομο παζάρι του Σχιστού…VIDEO

Δ’ ΚΟΣΕ : Απελευθέρωση κατασχεμένων πτηνών από το παράνομο παζάρι του Σχιστού…VIDEO

από iHunt Team

demobannerΤην Κυριακή 28-11-2021 πραγματοποιήθηκε ακόμα μία επιτυχημένη επιχείρηση της θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας παρουσία δασικών υπαλλήλων και της Ελληνικής Αστυνομίας στο παράνομο παζάρι του Σχιστού.

Δόθηκε ένα σοβαρό πλήγμα στο παράνομο εμπόριο πουλιών.

Με την ευκαιρία, σας γνωρίζουμε ότι συνολικά το τελευταίο τριετία έχουν υποβληθεί από τους Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες και Δασοφύλακες 37 μηνύσεις για παράνομη κατοχή και εμπόριο ωδικών πτηνών στον ίδιο χώρο.

Τα παράνομα μέσα σύλληψης κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν σε καταστροφή, ενώ τα χιλιάδες πτηνά μετά από κτηνιατρικό έλεγχο και φροντίδα από την οργάνωση ΑΝΙΜΑ απελευθερώθηκαν στο φυσικό περιβάλλον την Πέμπτη 9 -12 – 2021.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από τους μηνυόμενους έχουν απασχολήσει για τα συγκεκριμένα αδικήματα παραπάνω από μία, δύο ή και τρεις φορές την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τα χιλιάδες ωδικά πτηνά που κατασχέθηκαν και απελευθερώθηκαν μαζί με τα εκατοντάδες παράνομα μέσα σύλληψης που καταστράφηκαν επί τόπου, νομίζουμε ότι είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της προσφοράς μας στην προστασία της Άγριας Πανίδας και ιδιαίτερα στην προσπάθεια εναντίον του εμπορίου των ωδικών πτηνών στο Σχιστό, το οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσε «άβατο» για τους άλλους κατασταλτικούς μηχανισμούς.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα