Αρχική iHunt.gr Δ’ ΚΟΣΕ στην Εύβοια :Σχέδιο Άργος, ανεμογεννήτριες και κυνηγετικά θέματα

Δ’ ΚΟΣΕ στην Εύβοια :Σχέδιο Άργος, ανεμογεννήτριες και κυνηγετικά θέματα

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνάντηση του μέλους του Δ.Σ. της Δ’ ΚΟΣΕ Παπαγεωργίου Ηλία και του προέδρου του Κ.Σ. Ψαχνών Ταυρή Ιωάννη με τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Ψαθά Γεώργιο.

SVESTONOF

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου, Άργος, για την στείρωση των αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων.

Την απαγόρευση του κυνηγιού της προηγούμενης περιόδου με επακόλουθα των υπέρ πληθυσμό των αγριόχοιρων, τις τεράστιες ζημιές που προκαλουν στις αγροτικές καλλιέργειες και έγιναν προτάσεις για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την μείωση του πληθυσμού τους.

Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε είναι το θέμα των πολλών ανεμογεννητριών που προγραμματίζουν να εγκαταστήσουν στην περιοχή διαταράσσοντας την βιοποικιλότητα και καταστρέφοντας τον ορεινό όγκο της Κεντρικής Ευβοίας.

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ακύρωση της εγκατάστασης.

Το τελευταίο θέμα που συζητήθηκε είναι η συντήρηση των δασικών και αγροτικών δρόμων που καταστράφηκαν στην τελευταία θεομηνία, ώστε να είναι προσβάσιμοι στην πολιτική προστασία.

Η ίδια ατζέντα θεμάτων συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κύριο Φάνη Σπανό.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα