Αρχική iHunt.gr Δ. Μάρδας : Οι κυνηγοί προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπαίθρου

Δ. Μάρδας : Οι κυνηγοί προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπαίθρου

από iHunt Team
dimitris-mardas_252863_134056

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με αφορμή της λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής και τη συνεργασία που αναπτύξαμε καθ’ όλο το διάστημα μετά τον Σεπτέμβριο του 2015, θα επιθυμούσα να εκφράσω τις ακόλουθες απόψεις. 
 
Η κυνηγετική οικογένεια είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες της χώρας. Οι κυνηγοί προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στηρίζοντας οικονομικά εκατοντάδες επιχειρήσεις που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, ιδιαίτερα στην περιφέρεια. Επίσης, προσφέρουν στη φύση και στην προστασία της μέσω του σώματος της Θηροφυλακής, τα έξοδα του οποίου καλύπτονται από τους κυνηγούς, ενώ τέλος η όλη δραστηριότητα τους δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
 
Η συνεργασία που αναπτύξαμε με αφορμή διάφορα προβλήματα που μου αναφέρατε, όπως λόγου χάρη τις ζημιές που προκαλούν οι αγριόχοιροι στις καλλιέργειες κ.ά. ελπίζω να συνεχίσει και με τη νέα βουλευτική περίοδο, αποδίδοντας καρπούς.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ
Καθηγητής ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργός Οικονομικών – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Β’ Θεσσαλονίκης 

 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα