Αρχική iHunt.gr ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Τα παπια του Βαρδαρη…VIDEO

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Τα παπια του Βαρδαρη…VIDEO

από iHunt Team
exo-cd-393

Μαζί με το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί αύριο 18 Φεβρουαρίου μπορείτε να δείτε και ενα DVD με κυνήγι υδροβίων στον Βαρδάρη. Μια παραγωγή του Μανώλη Κατσίπη για το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ. Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί ….

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

4 σχόλια

ioannis 17 Φεβρουαρίου, 2015 - 16:53

Απαγορεύεται το κυνήγι με
Απαγορεύεται το κυνήγι με χρησιμοποίηση μηχανοκίνητων πλωτών ή χερσαίων μέσων, με εξαίρεση το κυνήγι στην ανοικτή θάλασσα (σε απόσταση άνω των 300 μέτρων από την ακτή) όπου επιτρέπεται μηχανοκίνητο πλωτό μέσο που να μην αναπτύσσει ταχύτητα πάνω από 18 χλμ. Σε περίπτωση σύλληψης, αυτά κατάσχονται.
Προσοχή στα βίντεο που προβάλονται. Κάποιοι ψάχνουν αφορμές για να μας κράξουν.
Ευχαριστώ πολύ.

admin 17 Φεβρουαρίου, 2015 - 17:04

Καλό είναι να μην βιάζεσαι να

Καλό είναι να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα…Αν αγοράσεις το ΕΘΝΟΣ αύριο και δεις το DVD θα διαπιστώσεις ότι τι κυνήγι διεξάγεται στ οεξωτερικό.

alex 18 Φεβρουαρίου, 2015 - 08:35

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ .

ioannis 18 Φεβρουαρίου, 2015 - 10:20

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποταμού Βαρδάρη ή Αξιού βρίσκεται στα Σκόπια – Κοσσυφοπέδιο και ο σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλω κάποιον αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλό να αναγράφεται κάπου στο εν λόγω βίντεο ότι πρόκειται για κυνήγι στο εξωτερικό.
Αυτοί που επιζητουν την απαγόρευση του κυνηγιού δεν θα ψάξουν καμία εφημερίδα αλλά θα κανούν σημαία (αρνητικά) τέτοια βίντεο και μετά θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και ζητώ συγγνώμη εάν έθιξα κάποιον.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα