Αρχική iHunt.gr Εκδήλωση για την κυνηγετική ιστορία από τον ΚΣ Λαυρίου

Εκδήλωση για την κυνηγετική ιστορία από τον ΚΣ Λαυρίου

από iHunt Team
layrio

demobanner
Στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας αυτή τη φορά ακούσαμε και είδαμε σε φωτογραφικό υλικό την κυνηγετική ιστορία του Σουνίου.
 
Ο Δημήτρης Κιούσης, επιστημονικός συνεργάτης της Δ.Κ.Ο.Σ.Ε και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου «Γνωρίζω και φροντίζω τον τόπο μου» .
 
 
Ζήτησε από την Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου να διοργανώσει την εκδήλωση για την κυνηγετική ιστορία του Σουνίου που είχε πρωτοδιοργανώσει με μεγάλη επιτυχία στα 150 χρόνια του Νεότερου Λαυρίου.
 
Στις 3/9/2016 στις 10:00 π.μ. στο κελί της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στο Σούνιο η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου το είχε μετατρέψει σε χώρο συνάντησης για την εκδήλωση .
 
Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θωμάς Κλιάφας και από το προεδρείο του Συλλόγου « Γνωρίζω και φροντίζω τον τόπο μου» καθηγητής ορυκτολογίας κ. Λέκας καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους .
 
Την ξενάγηση στο φωτογραφικό υλικό έκανε ο κ. Αλέξανδρος Η. Ματιάς.
 
 
Ο Τριαντάφυλλος Γκίκας με τεκμηριωμένα στοιχεία ταξίδεψε τους παρευρισκομένους στην κυνηγετική ιστορία του Σουνίου τον περασμένο αιώνα.
 
Οι πρώτοι κάτοικοι του Σουνίου ήταν καθαρά και μόνο κυνηγοί, στην συνέχεια είδαν τις ομορφιές αυτής της περιοχής και έγιναν οι πρώτοι επίσημοι κάτοικοι.
 
Ο Δημήτρης Κιούσης Δασοπόνος αναφέρθηκε στην αποδημία των πουλιών και γιατί επιλέγουν το ακρωτήριο του Σουνίου.
 
Ήταν το τέλειο δέσιμο του χώρου με την ιστορία και όλα αυτά μέσα στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Σουνίου.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα