Αρχική iHunt.gr Εκδόθηκε η άδεια για το εκτροφείο του Κ.Σ. Μήλου

Εκδόθηκε η άδεια για το εκτροφείο του Κ.Σ. Μήλου

από iHunt Team

demobanner

Το Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Μήλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του ,ότι το εκτροφείο θηραμάτων στην περιοχή των Μανδρακίων απέκτησε άδεια από την Γενική Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων.

Το εκτροφείο αυτό κατασκευάσθηκε πριν αρκετά χρόνια με πρωτοβουλία του τότε Δ.Σ. ,σε δύσκολες συνθήκες ,με πολύ κόπο και προσωπική εργασίαμελών του Κ.Σ. Μήλου και στηρίχθηκε απ’ όλα τα Δ.Σ του κυνηγετικού συλλόγου έως σήμερα.

Πλέον το εκτροφείο αυτό έχει νόμιμη υπόσταση ,αποτελώντας μια βαριά κληρονομιά του συλλόγου στις μελλοντικές γενιές κυνηγών της Μήλου ,αποτελώντας τον σημαντικότερο παράγοντα εμπλουτισμού φτερωτών θηραμάτων της Μηλέικης φύσης. Θα θέλαμε για αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΣΕ),την Δ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος (Δ’ ΚΟΣΕ) για την στήριξη που παρείχαν στον σύλλογό μας για το σκοπό αυτό καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για την κατασκευή και την συντήρηση του εκτροφείου.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα