Αρχική iHunt.gr Εκτρεφουν σκυλια – δολοφονους για κυνομαχιες

Εκτρεφουν σκυλια – δολοφονους για κυνομαχιες

από iHunt Team
dog1f

demobanner

Το κύκλωμα των κυνομαχιών ζει και βασιλεύει στη Βόρεια Ιρλανδία. Οι κλοπές κατοικιδίων και τα κουτάβια Φρανκεστάιν που γίνονται δολοφόνοι.
 
Φανατικοί της κυνομαχίας στη Βόρεια Ιρλανδία ζευγαρώνουν σκυλιά διαφορετικής ράτσας για να δημιουργήσουν κουτάβια – Φρανκεστάιν, τα οποία εκπαιδεύοντας μετατρέπουν σε αιμοσταγείς δολοφόνους και πωλούν πανάκριβα, έως και 5000 λίρες , δηλαδή περισσότερα από 6.200 ευρώ το ένα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, τα κουτάβια γεννιούνται σε υπαίθρια σκυλοτροφεία και εκπαιδεύονται ξεσκίζοντας κλεμμένα κατοικίδια, γάτες, μικρές αλεπούδες και ασβούς, προτού ριχτούν σε αιματηρές μάχες με άλλα σκυλιά στην αρένα της κυνομαχίας, αποφέροντας μεγάλα κέρδη στους ιδιοκτήτες τους από τα στοιχήματα.
 
Ειδικοί ερευνητές αποκάλυψαν στην εφημερίδα στοιχεία για ένα ολόκληρο κύκλωμα που δρα στη σκιά της  αναπαραγωγής και εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων, η οποία είναι νόμιμη στο Βόρεια Ιρλανδία και χρησιμοποιείται ως κάλυψη για την παράνομη εκτροφή σκυλιών για κυνομαχίες.
Οι άνθρωποι του κυκλώματος συνήθως καταγράφουν σε βίντεο όλη τη διαδικασία της εκπαίδευσης και της εξέλιξης του σκυλιού από κουτάβι σε δολοφόνο, με σκοπό να έχουν κάτι να επιδείξουν στους υποψήφιους αγοραστές για να πετύχουν υψηλές τιμές πώλησης.
Τα εν λόγω βίντεο, η σκληρότητα των οποίων σοκάρει, κυκλοφορoύν συχνά στα social media αλλά και σε DVD που πωλούνται στο ίντερνετ ή σε πάγκους υπαίθριων αγορών.
 
Πηγή : mirrorPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα