Αρχική iHunt.gr Ελληνοτουρικά : Οι καλύβες των κυνηγών στον Εβρο…. VIDEO

Ελληνοτουρικά : Οι καλύβες των κυνηγών στον Εβρο…. VIDEO

από iHunt Team
giorgos

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνεχίζουν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη και ο πυρετός των διαβουλεύσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχει χτυπήσει κόκκινο. Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» ταξιδεύει 919 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στα σύνορα του Έβρου, στην άκρη της Ελλάδας.
 
Στις Καστανιές του Έβρου, ο Αντώνης Σρόιτερ περπατά στο μονοπάτι όπου συνελήφθησαν από τους Τούρκους ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης. Σπαρακτική είναι η έκκληση των γονιών των δύο στρατιωτικών που περιμένουν να τους  ξανασφίξουν στην αγκαλιά τους. Μετρούν ώρες περιμένοντας ένα καλό νέο από την Τουρκία και προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν πώς τα παιδιά τους βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος σε μία διαδρομή που γνώριζαν τόσο καλά και την είχαν περπατήσει με όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που συμβαίνει κοντά στα σύνορα. Ντόπιοι βοσκοί, ψαράδες και κυνηγοί διηγούνται στον Αντώνη Σρόιτερ άγνωστες ιστορίες με τους ίδιους να βρίσκονται πολλές φορές αντιμέτωποι με τα όπλα των Τούρκων.
 
Δείτε ΕΔΩ το video με το ρεπορταζ του APLHA…στο 53′ λεπτό 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα