Αρχική iHunt.gr Εμπλουτισμός βιοτόπων από το Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας

Εμπλουτισμός βιοτόπων από το Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας

από iHunt Team
lagoi_arta

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στο πλαίσιο υλοποίησης φιλοθηραματικών δράσεων , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας  την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018  προχώρησε σε συνεργασία με το Δασαρχείο Άρτας σε μία ακόμη απελευθέρωση 50 λαγών σε περιοχές εντός της ζώνης ευθύνης του.
 
 Ο εμπλουτισμός έγινε σύμφωνα με το 98161/4136/29-9-2008 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της αριθ. 91912/19-06-2018 αποφάσης –  έγκρισης  της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.
 
IMG 20180729 071926
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας συνεχίζει τις διαρκείς προσπάθειές του για την ενίσχυση του θηράματος στην περιοχή ευθύνης του. Με δράσεις θηροφύλαξης και βελτίωσης βιοτόπων, σε συνεργασία με την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και τη Δ/νση Δασών Άρτας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των σκοπών του και την υποστήριξη της κυνηγετικής δραστηριότητας.
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα