Αρχική iHunt.gr Εμπλουτισμός βιοτόπων με λαγούς από τον ΚΣ Άρτας

Εμπλουτισμός βιοτόπων με λαγούς από τον ΚΣ Άρτας

από iHunt Team
67102802_870548589997290_8244576422052495360_n

Μέσα στα πλαίσια υλοποίησης  των φιλοθηραματικών  και φιλοπεριβαλλοντικών του δράσεων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας , προχώρησε για ακόμη μία φορά σε  εμπλουτισμό βιοτόπων .
 
Συγκεκριμένα   την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019  προχώρησε σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Άρτας και την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου(η οποία κάλυψε και μέρος της δαπάνης) σε μία ακόμη απελευθέρωση 60 λαγών σε περιοχές εντός της ζώνης ευθύνης του.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας θα συνεχίσει τις δράσεις του ,σε όλα τα επίπεδα, συμβάλλοντας ενεργά με τις  δραστηριότητες του, στην προστασία του περιβάλλοντος. Με δράσεις θηροφύλαξης και βελτίωσης βιοτόπων, σε συνεργασία με την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και τη Δ/νση Δασών Άρτας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των σκοπών του και την υποστήριξη της κυνηγετικής δραστηριότητας.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα