Αρχική iHunt.gr Εμπλουτισμός βιοτόπων του Ν. Καρδίτσας με λαγούς

Εμπλουτισμός βιοτόπων του Ν. Καρδίτσας με λαγούς

από iHunt Team

demobanner

Η Δασική υπηρεσία του νομού Καρδίτσας σε αγαστή συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας προγραμμάτισαν από κοινού και υλοποιούν μια σειρά από φιλοθηραματικά έργα και δράσεις.

Μεταξύ πολλών άλλων, το Δασαρχείο Καρδίτσας συνέταξε μελέτη απελευθέρωσης λαγού ενόψει της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου για τον εμπλουτισμό πολλών κατάλληλων εκτάσεων της περιοχής ευθύνης του.

Συνολικά θα απελευθερωθούν 120 άτομα λαγού κατάλληλα προσαρμοσμένα, τα οποία θα προέρχονται από το δυναμικό του εκτροφείου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας και από νόμιμο εκτροφείο, μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα στηρίξει οικονομικά το όλο εγχείρημα και θα διαθέσει το προσωπικό του για την υλοποίηση της δράσης.
Ο ΚΣ Καρδίτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Δασάρχη Καρδίτσας, την Διευθύντρια Δασών, το προσωπικό του γραφείου Θήρας και φυσικά την Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών για την άψογη συνεργασία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα