Αρχική iHunt.gr Εμφανίστηκε αρκούδα στο Βένετο Μαγνησίας

Εμφανίστηκε αρκούδα στο Βένετο Μαγνησίας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αρκούδα εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Βενέτου, σύμφωνα με μαρτυρία παραγωγού μελιού και κατοίκου της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κ. Απόστολου, η αρκούδα, που εικάζεται πως είναι αρσενική, κατέστρεψε μια μελισσοκυψέλη και έφαγε το μέλι, προκαλώντας την ανησυχία τόσο του ιδίου, όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Βενέτου.

Η αρκούδα φέρεται να εμφανίστηκε στην περιοχή Χοιρονήσι, όπου παλαιότερα ο κ. Απόστολος, που είναι συνταξιούχος, διατηρούσε μαντρί, ενώ σήμερα διατηρεί μελισσοκυψέλες. Η αρκούδα πήρε τη μελισσοκυψέλη, την κατρακύλησε και την έσπασε, ενώ έφαγε όλο το μέλι που βρήκε, με τους παραγωγούς της περιοχής να εκφράζουν φόβους για την τύχη και των δικών τους κυψελών.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο κ. Απόστολος σε κατοίκους του Βενέτου, η αρκούδα εμφανίστηκε από την περιοχή της Παλαιάς Μιτζέλας, ενώ χρόνια είχαν οι κάτοικοι του Βενέτου να δουν ίχνη αρκούδας. Για το γεγονός ενημερώθηκε και η οργάνωση «Αρκτούρος». Ο κ. Απόστολος είναι ένας σύγχρονος ερημίτης, αφού ζει στο καλύβι του στο Χοιρονήσι, όπου διατηρεί κήπο με τα ζαρζαβατικά του.

Πηγή :https://e-thessalia.gr/


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα