Αρχική iHunt.gr Εμφανιση αρκουδας στο Πηλιο;

Εμφανιση αρκουδας στο Πηλιο;

από iHunt Team
pilio

demobanner

 Ειδική ομάδα από την Οργάνωση «Αρκτούρος» θα βρεθεί μέχρι αύριο Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, μετά τις… αναφορές για πιθανή εμφάνιση αρκούδας! 

Μάλιστα το θέμα έγινε γνωστό, μετά την αναφορά που έκανε στη δημοτική αρχή, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, κτηνοτρόφος από το Μούρεσι Πηλίου, ότι δύο αρκούδες προκάλεσαν ζημιές σε 20 κυψέλες. 

Το περίεργο είναι ότι ανάλογη καταγγελία- αναφορά έκανε και δεύτερος μελισσοκόμος, ο οποίος όμως δε βρήκε ευρήματα στα μελίσσια. 

Ο δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης μιλώντας στο Ράδιο-Ένα 102,5 ανέφερε ότι κάτοικοι έκαναν λόγο για πιθανή απελευθέρωση αρκούδων από την Οργάνωση «Αρκτούρος».Ωστόσο, ο ίδιος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή της Οργάνωσης, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ούτε ήταν πιθανόν να ακολουθηθεί κάποια διαδρομή από τις ίδιες τις αρκούδες…

Δεσμεύθηκε πάντως, ότι θα επισκεφθεί κλιμάκιο ειδικών την περιοχή προκειμένου να εξετάσει τα ευρήματα που βρέθηκαν πάνω στα μελίσσια και να καταλήξουν για το ζώο που έκανε τη ζημιά στα μελίσσια.

Πηγή : Magnesianews.gr

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα