Αρχική iHunt.gr Ενα διαφορετικό κυνήγι λύκου στην παγωμένη Ρωσία….VIDEO

Ενα διαφορετικό κυνήγι λύκου στην παγωμένη Ρωσία….VIDEO

από iHunt Team
wolf_hunt

demobanner

Εξαιρετικά πλάνα από ένα ιδιαίτερα αποδοτικό, παραδοσιακό, χειμερινό κυνήγι λύκου στην Ρωσία. Η μέθοδος ονομάζεται  “flagging” από την χρήση μικρών σημαιών. Βασικά περιλαμβάνει τον εντοπισμό μιας αγέλης λύκων στο δάσος μέσω ιχνηλασίας και έπειτα την περικύκλωση της θέσης τους με ένα μακρύ κορδόνι (συνήθως αρκετά χιλιόμετρα) στο οποίο επισυνάπτονται σημαίες υφάσματος που διατηρούν το ανθρώπινο άρωμα για αρκετές ημέρες.Οι λύκοι είναι απρόθυμοι να διασχίσουν τη γραμμή σημαίας και θα παραμείνουν αδρανείς μέσα στις σημαίες αν δεν πιέζονται. Οι σημαίες που είναι ένα ξένο αντικείμενο στο περιβάλλον, φοβίζουν τους λύκους και τους εμποδίζουν να διασχίσουν τη γραμμή. Πρέπει να επισημανθεί ότι μόνο οι λύκοι και η αλεπού μπορούν να σταματήσουν από τη γραμμή σημαίας.  

Αυτά τα έξυπνα ζώα ζουν κοντά στον άνθρωπο, βιώνουν την καταδίωξη και γνωρίζουν τη μυρωδιά των ανθρώπινων αντικειμένων. Θα προσπαθήσουν να βρουν ένα ασφαλές σημείο για να ξεφύγουν από την σημαία, οπότε κινούνται κατά μήκος της γραμμής.  Όταν όλα είναι έτοιμα και τα καρτέρια στις θέσεις τους, τότε ξεκινάει η παγάνα ….

Δείτε το βίντεο.

 Δείτε ακόιμη : Κυνηγήστε υδρόβια στους υγροβιότοπους του Αζόφ , Εφιππο κυνηγι λυκου στη Ρωσια του 1910…VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα