Αρχική iHunt.gr Ενα δικό μας παιδί υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Ενα δικό μας παιδί υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

από iHunt Team
_mg_4041

Ένα δικό μας παιδί, ομοσπονδιακός θηροφύλακας της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (Βόρειος Τομέας) με τη “Νέα Αρχή” και τον Γιώργο Πατούλη. Εϊναι ο Βασίλης Κόκκαλης, που προέρχεται από κυνηγετική οικογένεια και υπηρετεί τις κυνηγετικές οργανώσεις εδώ και πολλά έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες στο κυνήγι της λαθροθηρίας.

Ποιος είναι ο Βασίλης Κόκκαλης

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μαρούσι. Έχει τελειώσει τη σχολή λογιστών.

Το επάγγελμά του είναι Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας στη Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος ( ειδικός προανακριτικός υπάλληλος για αδικήματα θήρας).

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Β4 Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ και Γενικός Γραμματέας Β4 ΝΟΔΕ.

Από το 2010 που εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με τον συνδυασμό του Γιώργο ΠΑτούλη στις εκλογές για τον Δ¨Δήμο Αμαρουσίου, έχει διατελέσει μέχρι και σήμερα Αντιδήμαρχος ΚΑθαριότητας-Περιβάλλοντος-Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Ρωμανού και έχουν δυο παιδιά, την Μαρία (21 ετών) και τον Βαγγέλη (20 ετών).

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα