Αρχική iHunt.gr Εντοπίστηκε νεκρός λύκος στην Κρήνη

Εντοπίστηκε νεκρός λύκος στην Κρήνη

από iHunt Team
86c9d75e-2038-4b21-bf95-bd5c09ba5803

demobanner

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από κατοίκους της Κρήνης ένας λύκος. Το άγριο ζώο αόπως κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE βρέθηκε εγκλωβισμένο και λαβωμένο σε συρματοπλέγματα περίφραξης σε αγροτική περιοχή του χωριού.Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού αλλά και κτηνοτρόφους το άγριο ζώο πιθανότητα να βρέθηκε κοντά σε κτηνοτροφική εγκατάσταση του χωριού και κυνηγήθηκε από σκυλιά που προστατεύουν τα ποιμνιοστάσια. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, πιθανότητα να εγκλωβίστηκε σε συρματοπλέγματα της περιφραξης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χάσει αρκετό αίμα το οποίο στάθηκε μοιραίο για εκείνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα τόσο στην Κρήνη, όσο και σε άλλα χωριά της Φαρκαδόνας έχουν εντοπιστεί λύκοι, οι οποίοι θανάτωσαν αιγοπρόβατα. Τα άγρια ζώα εισέρχονται σε κτηνοτροφικές περιοχές για τον εντοπισμό τροφής.

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα