Αρχική iHunt.gr Εντυπωσιακή συντονισμένη επιχείρηση από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Εντυπωσιακή συντονισμένη επιχείρηση από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team
16244212_256034594809812_1115071752_n

demobanner

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, μια εντυπωσιακή επιχείρηση των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων της Δ’ ΚΟΣΕ Αλέκου Κόκκαλη, Ευάγγελου Ρωμανού και Νικόλαο Σπερνοβασίλη μαζί με τη συνδρομή του Αστυνομικού τμήματος Αυλώνα, του Εισαγγελέα Υπηρεσίας και της πταισματοδίκη Μαραθώνα είχε σαν αποτέλεσμα την κάτοικο έρευνα μετά από έκδοση ειδικού εντάλματος. 
 
Στο χώρο του συλληφθέντος οι θηροφύλακες βρήκαν μια ηχομιμητική συσκευή με ήχο φλώρου, δίχτυα σύλληψης ωδικών πτηνών και κλουβιά με ωδικά πτηνά.
 
Επίσης σε συνεχόμενες επιχειρήσεις της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ τις τελευταίες τρεις  ημέρες οι θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ κατάφεραν να συλλάβουν πέντε λαθροθήρες για καρτέρι μπεκάτσες (οι συλληφθέντες δεν είχαν άδεια θηρας) και δυο άτομα για θήρα με χρήση ηχομιμητικών συσκευών.
 
 
Έγιναν οι προβλεπόμενες ενέργειες και οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες αφού τις τελευταίες ημέρες περιφρούρησαν στο ακέραιο την απαγόρευση θήρας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δουλεύοντας δεκαπέντε ώρες την ημέρα.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα