Αρχική iHunt.gr Εντυπωσιακη διασωση ελαφιου…VIDEO

Εντυπωσιακη διασωση ελαφιου…VIDEO

από iHunt Team
helicopter_deer

demobanner

Η επέμβαση ενός ελικοπτέρου χρειάστηκε για να σωθεί ένα ελάφι που είχε κολλήσει σε παγωμένη λίμνη στον Καναδά.Το ελικόπτερο πλησίασε το ελάφι και με την ένταση του ανέμου από τους έλικές του κατάφερε να το σπρώξει κατά μήκος της παγωμένης λίμνης, μέχρι να φτάσει σε ασφαλές σημείο.

Το περιστατικό συνέβη όταν το θηλυκό ελάφι μαζί με το μικρό της ελαφάκι προσπάθησαν να διασχίσουν τη λίμνη για να βγουν σε ασφαλές έδαφος. Ενώ το μικρό ελαφάκι τα κατάφερε η μητέρα του κόλλησε στον πάγο.

Διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να πατήσουν πάνω στην παγωμένη λίμνη γιατί ο πάγος στο αλμυρό νερό είναι πολύ εύθραυστος και ήταν πολύ πιθανό να συμβεί κάποιο ατύχημα. 

Έτσι επιστράτευσαν ένα ελικόπτερο το οποίο προσέγγισε πολύ χαμηλά στη λίμνη και με τον άνεμο από τον έλικα κατάφερε να σύρει μέχρι την ακτή με ασφάλεια το ελάφι.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα