Αρχική iHunt.gr Εξι “οργανώσεις” ζητούν να έχουν συμμετοχή στη Ρυθμιστική

Εξι “οργανώσεις” ζητούν να έχουν συμμετοχή στη Ρυθμιστική

από iHunt Team

demobannerΜε επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, 6 Φορείς ενεργοί στο πεδίο της προστασίας της βιοποικιλότητας και της άγριας ζωής ζητούν τη συμμετοχή τους στην καθιερωμένη συνάντηση διαβούλευσης με περιβαλλοντικές οργανώσεις που λαμβάνει χώρα πριν από την έκδοση της ετήσιας «Ρυθμιστικής για το Κυνήγι».

Η επιστολή αποτελεί πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας – ΠΦΠΟ και συνυπογράφεται από τους εξής Φορείς :

1. Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
2. Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής
3. Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας
4. Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου
5. Δράση για την Άγρια Ζωή
6. Άγρια Φύση στην Ελλάδα

Το κυνήγι δεν αφορά μόνο όσους κατέχουν άδεια κυνηγιού. Αφορά το σύνολο της άγριας πανίδας ενώ έρχεται σε σοβαρή αντίθεση με τις λοιπές ανθρώπινες δραστηριότητες στη φύση.

Ως εκ τούτου η σύνταξη της ετήσιας «Ρυθμιστικής» αποτελεί ιδιαίτερα ευαίσθητη διαδικασία και οφείλει να λαμβάνει υπόψη τα επιστημονικά επιχειρήματα όλων των φορέων που ασχολούνται με την προστασία και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη χώρα μας, το σύνολο των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών και τη σχετική νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Ηttps://oikosymmaxia.blogspot.com/2021/06/6.html#morehttps://www.facebook.com/giorgio.dimitriu/posts/102232473691653

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα