Αρχική iHunt.gr Επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο παρουσία του κυνηγού…VIDEO

Επίθεση λύκων σε κυνηγόσκυλο παρουσία του κυνηγού…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η αύξηση του πληθυσμού των λύκων δεν είναι αποκλειστικό Ελληνικό “προνόμιο” είναι μια κατάσταση υπαρκτή που παρατηρείται λίγο πολύ σε όλο τον κόσμο, απόρροια συγκεκριμένης Περιβαλλοντικής Πολιτικής των τελευταίων 50 ετών, η οποία οδήγησε στην απόλυτη προστασία του είδους και εν γένει στην απαγόρευση θανάτωσης λύκων.

SVESTONOF

Συνέπεια αυτής της λανθασμένης νοοτροπίας, δηλαδή της μόνιμης και απόλυτης προστασίας του είδους και συνάμα παντελής έλλειψη διαχείρισης του, οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις ( εξάλλου εδώ στην χώρα μας τις ζούμε καθημερινά με μόνιμα θύματα τα σκυλιά μας) όπως αυτή που καταγράφηκε κάπου στο Καζάν της Ρωσίας. Ένας Ρώσος συνάδελφος είχε βγάλει τον σκύλο του στην εξοχή να τρέξει, σε μια άοπλη εκπαιδευτική έξοδο, όταν από το πουθενά εμφανίζονται 3 λύκοι που κυνηγάνε το σκυλί κυριολεκτικά μέχρι τα πόδια του, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη παρουσία !!!

Δείτε το βίντεο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα