Αρχική iHunt.gr Επίθεση σε αυτοκίνητο της Γ΄ΚΟΠ

Επίθεση σε αυτοκίνητο της Γ΄ΚΟΠ

από iHunt Team
kop1-21

Σήμερα, 17/11/2017, πραγματοποιήθηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι βρίσκονταν στην «ουρά» της πορείας που έλαβε χώρα για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου στην Πάτρα Αχαΐας, σε όχημα της Γ’ Κ.Ο.Π. Το μάρκας DACIA DUSTER, τύπου 4Χ4, χρώματος λευκού, επιβατικό αυτοκίνητο της Ομοσπονδίας, ευρισκόταν σταθμευμένο σε θέση στάθμευσης επί της οδού Αγίου Ανδρέου που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πατρέων στην Γ’ Κ.Ο.Π και επί της οποίας υφίσταται η σχετική σήμανση και πινακίδα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τα τζάμια του οχήματος και στη συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έσβησαν άμεσα τη φωτιά, δίχως, ωστόσο, να καταφέρουν να αποτρέψουν την σε μεγάλη έκταση βλάβη του οχήματος της Ομοσπονδίας.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ των πλείστων αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα τόσο έμπροσθεν όσο και όπισθεν του παραπάνω οχήματος της Ομοσπονδίας μας επί της ως άνω οδού, οι δράστες στόχευσαν και επέλεξαν να επιτεθούν μόνο κατά του οχήματος της Γ’ Κ.Ο.Π., το οποίο έφερε τα διακριτικά της Ομοσπονδίας.
 
Το Δ.Σ. της Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την ανεύρεση και παραδειγματική τιμωρία των δραστών υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα και τα χρήματα των κυνηγών.
 
Το Δ.Σ. της Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα