Αρχική iHunt.gr Επίθεση σε θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ στα Δερβενοχώρια

Επίθεση σε θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ στα Δερβενοχώρια

από iHunt Team
kose_6

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή το πρωί της 6ης Οκτωβρίου 2019, κατά τη διάρκεια του προβλεπόμενου ελέγχου, από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ με έδρα τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελευσίνας σε κυνηγό, για να διαπιστωθεί εάν η καραμπίνα είναι τρίσφαιρη ο θηροφύλακας δέχθηκε λεκτική επίθεση, ο “κυνηγός” αρνήθηκε τον έλεγχο, έστρεψε την καραμπίνα κατά του θηροφύλακα  και μπήκε στο αυτοκίνητο του (που ήταν χωρις πινακίδες κυκλοφορίας) και διέφυγε.
 
Ο Θηροφύλακας μπήκε στο αυτοκίνητό του και τον παρακολούθησε. Ο “κυνηγός” έφθασε στον χώρο εργασίας του, όμως αντιλήφθηκε ότι ο θηροφύλακας τον παρακολουθεί και μαζί με άλλα άτομα έκαναν επίθεση στον θηροφύλακα. Ο θηροφύλακας κατάφερε να ξεφύγει και οδηγώντας κατάφερε να φθάσει στο κτίριο της Πυροσβεστικής στο χωριό Στεφάνη. 
 
Εκεί έφθασε η αστυνομία και το δασαρχείο όπου ο θηροφύλακας δέχθηκε επίθεση από τον “κυνηγό” και κατόπιν όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. 
 
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό από αυτά που βιώνουν συνεχώς οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες σε όλη τη χώρα. Η θηροφυλακή είναι το διαμάντι των κυνηγών και εμείς έχουμε υποχρέωση να την προστατεύσουμε αν θέλουμε να συνεχιστεί το ελεύθερο και παραδοσιακό 
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα