Αρχική iHunt.gr Επανιελ – Πλαγιαρι 30/9/2012

Επανιελ – Πλαγιαρι 30/9/2012

από iHunt Team
plagiari

demobanner

 Αγώνας Πρακτικού Κυνηγιού (Πεδινή Πέρδικα) Πλαγιάρι 30/9/2012

Ο αγώνας που πραγματοποίησε ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν στο Πλαγιάρι είχε ξεχωριστή επιτυχία γιατί 1ον Τα σκυλιά που συμμετείχαν βρισκόταν σε πολύ καλό επίπεδο, ορισμένα δε απο αυτά μας εντυπωσίασαν και 2ον Είδαμε να συμμετέχουν για πρώτη φορά ορισμένα σκυλιά που με την κατάλληλη εκπαίδευση σίγουρα μπορούν να διακριθούν και να κάνουν καριέρα σε τέτοιου είδους αγώνες.

Το Πλαγιάρι είναι ένας εξαιρετικός βιότοπος ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα λόγω της μεγάλης ξηρασίας. Δυστυχώς παρ᾽ ότι τα σκυλιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μόνο ένα σκυλί κατάφερε να μπεί στην βαθμολογία. Αυτό κυρίως οφείλεται στην ξηρασία και στην ατυχία ορισμένων σκυλιών.

Ας περάσουμε στους πρωταγωνιστές του αγώνα.Loppar Od Gogeta: Νεαρός σκύλος που έδειξε ότι με συστηματική δουλειά μπορεί να κάνει καριέρα στους αγώνες πρακτικού κυνηγιού. Ξεκίνησε αρκετά καλά. Στο 1ο λεπτό δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί 3 πέρδικες που σηκώθηκαν από τον κυναγωγό του. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό αλλά δεν συνάντησε.

Raul: Ο σκύλος αυτός είναι ένα σκυλί που προσαρμόζεται σε όλα τα τερέν των αγώνων. Ξεκίνησε πολύ δυνατά με εξαίρετο καλπασμό και καλό κράτημα κεφαλιού. Στο 4ο λεπτό σηκώθηκαν από πολύ μακρινή απόσταση δυο πέρδικες πριν προλάβει να τις μπλοκάρει. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αλλά μέχρι το τέλος δεν μπόρεσε να συναντήσει. Εδειξε πάντως ότι είναι ένα εξαίρετο σκυλί αλλά πολύ άτυχο.

Μοby De Saint Lone: Πολύ άτυχος αφού μόλις λύθηκε σηκώθηκε ένα κοπάδι πέρδικες και μπήκε σε ένα μεγάλο χωράφι με βαμβάκι. Μπήκε μέσα σε αυτό και έκανε μια πολύ εκφραστική φέρμα. Ποντάρισε ωραία χωρίς να σηκωθούν. Έλυσε για λίγο και τις μπλοκάρισε πάλι. Μόλις άρχισε και πάλι την έρευνα και πριν τις ξαναμπλοκάρει αυτές σηκώθηκαν βγάζοντάς τον έξω.

Honda Iz Macvanske Doline: Ξεκίνησε με πολύ όρεξη, με εξαίρετο καλπασμό και εξαίρετο κράτημα κεφαλιού. Η έρευνά της πολύ σωστή σε βάθος και σε πλάτος. Στο 6ο λεπτό είχε ένα ωραίο εντοπισμό και έκανε μια πολύ εκφραστική φέρμα. Ποντάρισε με εντολή του κυναγωγού και έμεινε ακίνητη. Μετά απο λίγο σηκώθηκαν 3 πέρδικες. Στο ξεπέταγμα και στον πυροβολισμό έκανε απόλυτη ακινησία, που την χάρισε ένα αδιαμφησβήτητο CACT.

Erica La Follie De La Chasse: Η Erica στον συγκεκριμένο αγώνα δεν ήταν το σκυλί που ξέρουμε. Ίσως επηρεασμένη από το καθημερινό κυνήγι έδειξε λίγο κουρασμένη. Με 3 λευκές φέρμες βγήκε εκτός αγώνα.Victor: Ο σκύλος προερχόταν από πρωϊνό κυνήγι με αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένος. Παρόλα αυτά είχε καλή επαφή με τον κυναγωγό.

Βοna: Έδειξε πολύ άπειρη και ο κυναγωγός της την απέσυρε στο 4ο λεπτό.

Baxter Bounas Progress: Έτρεξε σε ένα πολύ δύσκολο τερέν με πάρα πολλά αγκάθια, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί πολύ η έρευνά του. Στο τέλος του χρόνου και ενώ του κρατούσε το λουρί ο κυναγωγός σηκώθηκαν πέρδικες.

Lone: Nεαρός σκύλος που τρέχοντας για πρώτη φορά έδειξε τα προσόντα του και άφησε ελπίδες για το μέλλον.

Laudrup: Έτρεξε με φιλότιμο σε ένα αρκετά δύσκολο τερέν χωρίς να συναντήσει.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

30/9/2012

1ο EXC CACT Honda Iz Macvanske Doline ιδ. Γαζάκης Α. – Φωτζιτζής Κ. κυν. Γαζάκης Α.Ευχαριστούμε το κ. Χρήστο Καλφόπουλο για το κείμενο και τις φωτογραφίες που είναι από τη σελίδα του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ στο facebook.

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα