Αρχική iHunt.gr Επιθεση λαθροθηρων σε Θηροφυλακες

Επιθεση λαθροθηρων σε Θηροφυλακες

από iHunt Team
lathrothiria

demobanner

 Λίγο έλειψε  να πληρώσουν με τη ζωή τους  την εκτέλεση του καθήκοντος  τέσσερις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, που κινδύνευσαν σοβαρά όταν οι λαθροκυνηγοί τους οποίους καταδίωκαν χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους το δικό τους και προσπάθησαν να το ρίξουν σε γκρεμό!

Το περιστατικό συνέβη στη θέση «Κλέσουρα» στην περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, όταν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες προσπάθησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες που ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο ενώ βρίσκονταν μέσα σε καταφύγιο άγριας ζωής όπου απαγορεύεται το κυνήγι. Στο σήμα που τους έκαναν να σταματήσουν, ο οδηγός οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε το όχημα της θηροφυλακής το οποίο βρέθηκε μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού!

Οι λαθροθήρες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως οι θηροφύλακες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Ο ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε και συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας σωματικών βλαβών και της παράνομης θήρας σε χώρο που αποτελεί καταφύγιο. Αρνήθηκε, όμως, να κατονομάσει τον συνοδηγό του που εξακολουθεί να αναζητείται.

Πηγή : protothemaΗ φωτογραφία είναι τυχαία

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα