Αρχική iHunt.gr Επιμορφωτικά σεμινάρια από τον ΚΣ Αμπελοκήπων

Επιμορφωτικά σεμινάρια από τον ΚΣ Αμπελοκήπων

από iHunt Team
seminario

Ένα ακόμη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016, από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων στο Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης του Συλλόγου (Μανιτάρι). Η μεγάλη ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου στην πρόσκληση αυτή αποδεικνύει τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, καθώς και τη διάθεση των κυνηγών για συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
 
 
Οι εκπαιδευτές, κ. Γιάππος Αχιλλέας και κ. Νιάνιος Γαβριήλ ανέλυσαν τη διαδικασία της εκτροφής των σκύλων, τον τρόπο μεταφοράς των επιθυμητών χαρακτηριστικών από τους γεννήτορες προς τους απογόνους, καθώς και τα προβλήματα και τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν στην επιλογή των κατάλληλων γεννητόρων και κουταβιών. Μετά το τέλος των εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων, απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρισταμένων σχετικά με περιπτώσεις που οι ίδιοι συνάντησαν, καθώς και με προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν. Η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και έγινε προσπάθεια να λυθούν όλες οι απορίες που είχαν δημιουργηθεί.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάππο Αχιλλέα για την ευγενική του συνεισφορά στην πραγματοποίηση του Σεμιναρίου. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους.

 Σεμινάριο Ευζωίας, Σχέσης του Σκύλου με τον Κυνηγό & Θετικής Εκπαίδευσης από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων

Ένα ακόμη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016, από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων. Το θέμα του Σεμιναρίου κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων με αποτέλεσμα να γεμίσει και πάλι το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης, η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου γνωστή και ως Μανιτάρι.

Εκεί πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Επιλογή και Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης Νεαρών Κυνηγόσκυλων” από τον εκπαιδευτή σκύλων, μέλος του Συλλόγου, κ. Απόστολο Μάστορα. Για πολλοστή φορά η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν καταπληκτική, αφού από νωρίς το «Μανιτάρι» ήταν γεμάτο, αποδεικνύοντας ότι η συνεχής προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου για κυνηγετικά  επιμορφωτικά σεμινάρια επιβραβεύεται.

Η διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους παρευρισκομένους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά προπάντων τον συνάδελφο – εκπαιδευτή σκύλων κ. Απόστολο Μάστορα για την επιτυχή και διεξοδική του παρουσίαση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα