Αρχική iHunt.gr Επιμορφωτικό σεμινάριο από τον ΚΣ Ερέτριας

Επιμορφωτικό σεμινάριο από τον ΚΣ Ερέτριας

από iHunt Team
img_5762

demobanner

Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ερέτριας πραγματοποίησε επιμορφωτικό σεμινάριο στην Ερέτρια. Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Γιάννης Παναγιάρης είχε καλέσει τον εκτροφέα Αγγλικών Γιώργο Σπινόκια και τον εκτροφέα επανιέλ μπρετόν Χρήστο Φαλτσέτα για να μιλήσουν για κυνοφιλικά θέματα ο καθένας για την φυλή που εκτρέφει. Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο και οι ερωτήσεις μετά των τέλος των ομιλιών έπεφταν βροχή.

Το σεμινάριο έκλεισε με το μέλος του ΔΣ της Δ΄ΚΟΣΕ κ. Ηλία Παπαγεωργίου να ενημερώνει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κυνήγι ενόψει και του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι.

Ο Πρόεδρος του ΚΣ Ερέτριας κ. Γιάννης Παναγιάρης με τον Χρήστο Φαλτσέτα

O Γιώργος Σπινόκιας

Ο Χρήστος Φαλτσέτας

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα