Αρχική iHunt.gr Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Σαλαμίνας

Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Σαλαμίνας

από iHunt Team
Κυνηγετικός Σύλλογος Σαλαμίνας

Επιστολή προς τους βουλευτές της Β’ περιφέρειας Πειραιά έστειλε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σαλαμίνας. Πιο αναλυτικά :

Προς,

Dimitris Markopoulos III
Τραγακης Ιωάννης
Βρετακος Γιώργος
Κασιμάτη Νινα
Ραγκουσης Ιωάννης
Αλεξιαδης Τρύφων
Μανωλακου Διαμαντω
Αντιπεριφεριάρχη Κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη
Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργος Θ. Παναγόπουλος

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σαλαμίνας, εκφράζει τη έντονη δυσαρέσκεια των 300 ταμειακός ενεργά μελών του για την άδικη διακοπή της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Μετά το ολικό lockdown που κηρύχθηκε υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του κράτους, όπως εκφράζονται από τον Δασικό Κώδικα (Ν.Δ. 86/69, άρθρο 251 παρ. 1), «…η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα καθ’ όλην την Επικράτειαν…».

Η αναγνώριση της θήρας ως «αθλήματος», εντάσσει αυτομάτως το κυνήγι και τους κυνηγούς σε εκείνη την κατηγορία πολιτών που έχουν τη δυνατότητα ατομικής άσκησης σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους, με την προϋπόθεση, φυσικά, αποστολής του σχετικού SMS, που προβλέπεται για τους αθλούμενους πολίτες όλων των κατηγοριών.

Ο κυνηγός μπορεί να ελεγχθεί εύκολα γιατί φέρει επίσημο έγγραφο του Κράτους (άδεια θήρας) θεωρημένη για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο 2020-2021.

Αυτή τη στιγμή το κυνήγι επιτρέπεται στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρά το lockdown που ισχύει και εκεί.

Προτρέπουμε τα μέλη μας να εφαρμόσουν τους νόμους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε τον αγώνα. Έναν αγώνα που δίνουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Για το Δ. Σ
Ο Πρόεδρος
Αντιμαχίτης Μανώλης

Υ. Γ αναμένουμε την τοποθέτηση των παραπάνω πολιτικών προσώπων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα