Αρχική iHunt.gr Επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης προς τους Βουλευτές του Ν.Πιερίας

Επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης προς τους Βουλευτές του Ν.Πιερίας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αξιότιμε κ. Βουλευτά,

Σας κοινοποιούμε την επιστολή της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Ταγαρά, σχετικά με τo αίτημα παρέμβασής του για οριστική διευθέτηση του ζητήματος μετακίνησης των κυνηγών εντός της Περιφερειακής Ενότητας της κατοικίας τους.

Σύμφωνα με…

τον Δασικό Κώδικα (Ν.Δ. 86/69, άρθρο 251 παρ. 1) «Η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα καθ’ όλην την Επικράτειαν….». Αυτό σημαίνει ότι, τώρα που όλη η χώρα έχει ενταχθεί στο επίπεδο 1 του «Συναγερμού», αλλά η δυνατότητα της ατομικής άσκησης σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους επιτρέπεται, συνάγεται ότι το κυνήγι ως άθληση μπορεί να επιτρέπεται με την αποστολή του σχετικού SMS, που προβλέπεται για τους αθλούμενους άλλους πολίτες όλων των κατηγοριών.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για ενίσχυση του συγκεκριμένου αιτήματος μας, πάντα υπό το αυστηρό πλαίσιο των επιμέρους μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας (καθολική χρήση μάσκας, αποστολή SMS, διατήρηση κοινωνικής απόστασης κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ           ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα