Αρχική iHunt.gr Επιστολή του προέδρου Απολακκιάς για το θέμα των ελαφιών στη Νότια Ρόδο

Επιστολή του προέδρου Απολακκιάς για το θέμα των ελαφιών στη Νότια Ρόδο

από iHunt Team

demobannerΑνοικτή επιστολή προς κάθε αρμόδιο φορέα, σχετικά με το ζήτημα των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργιες απέστειλε ο πρόεδρος της Απολακκιάς. Στην επιστολή αναφέρει:

«Νιώθω της ανάγκη να παρέμβω, ως πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς και ενεργός αγρότης της Νότιας Ρόδου, για το υπαρκτό πρόβλημα των ζημιών, από τον πληθυσμό των ελαφιών. Πρόβλημα σοβαρό, υφιστάμενο για αρκετά χρόνια, που αφορά προστατευόμενο είδος και ιστορικό σύμβολο του νησιού μας.

Η λύση δεν είναι καθόλου εύκολη, για μένα. Η επιστημονική συμβουλή είναι απαραίτητη και η μόνη αρμόδια για να προτείνει λύση.

Αυτό τον δρόμο διάλεξε η περιφερειακή αρχή και οφείλουμε να συγχαρούμε τον Περιφερειάρχη Γίωργο Χατζηδιάκο, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα Ζαννετίδη Φιλήμονα, γνώση του προβλήματος και πατριώτη μας, για την ενεργή συμπαράστασή τους, αν και δεν έχουν αρμοδιότητα.

Αν οι ίδιοι οι αγρότες συμμετέχουν στη μελέτη και εισακουστεί ο λόγος τους, προσδοκούμε στη βελτίωση της κατάστασης, που αυτή τη στιγμή είναι καταστροφική για τους αγρότες.

Αυτή είναι η κατάσταση και κάθε φωνή μεμονωμένη δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δε μας αφορά.

Εμείς θα συνεχίζουμε να πιέζουμε κάθε αρμόδιο φορέα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος μαζί με την Περιφέρεια, εποικοδομητικά.

Ο Πρόεδρος Της Κοινότητας
Καραγιάννης Τσαμπίκος».

Πηγή :https://www.rodiaki.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα