Αρχική iHunt.gr Επιχείριση της Δ’ΚΟΣΕ για κράχτες στην Αντιπαρο

Επιχείριση της Δ’ΚΟΣΕ για κράχτες στην Αντιπαρο

από iHunt Team
fdc917fc-5614-44a8-a911-4f61fdf146d2

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου οι θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ συνέλαβαν στην Αντίπαρο ένα άτομο για κατοχή και χρήση ηχομιμητικής συσκευής.
 
Το εν λόγω άτομο είχε τοποθετήσει την ηχομιμητική συσκευή στην περιοχή Φανερωμένης στην Αντίπαρο. Δυο από τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες είχαν κρυφτεί στο σημείο με σκοπό να περιμένουν μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί. Όμως γύρω στις 11:30 το βράδυ, το εν λόγω άτομο έφτασε στην περιοχή και πήγε να κλείσει την συσκευή προφανώς γιατί κάποιος τον ειδοποίησε ότι η θηροφυλακή το παρακολουθεί. Την ώρα που πήρε την ηχομιμητική συσκευή και έφευγε από το σημείο οι θηροφύλακες τον σταμάτησαν όμως είχε προλάβει να πετάξει την ηχομιμητική συσκευή. Με το πρώτο φως της ημέρας οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ από Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη που συμμετείχαν στην επιχείρηση βρήκαν την ηχομιμητική συσκευή την οποία και κατάσχεσαν.
 
Υποβλήθηκε μήνυση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα