Αρχική iHunt.gr Επ’ αυτοφώρω σύλληψη για λαθροθηρία με θηλιές

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη για λαθροθηρία με θηλιές

από iHunt Team

demobannerΣτην σύλληψη ενός ατόμου που τοποθετούσε συρματοπαγίδες για την θανάτωση αγριόχοιρων, προχώρησαν οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Εορδαία.

Συγκεκριμένα την 10-10-2020 συνελήφθη για δεύτερη φορά, άτομο το οποίο με τη χρήση συρματοθηλιών, τις οποίες είχε τοποθετήσει σε πέρασμα αγριόχοιρων σε δασική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Κομνηνών του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε. Κοζάνης, επιδίωκε με τον παράνομο αυτό τρόπο, την παγίδευση και κατ’ επέκταση τη θανάτωση αγριόχοιρων.

Είχε φροντίσει μάλιστα να εξασφαλίσει την τροφή στους αγριόχοιρους στο σημείο που είχε τοποθετήσει τις συρματοπαγίδες ώστε να τους προσελκύσει.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, διότι έγινε αντιληπτός από τους θηροφύλακες και έτσι αντί της σύλληψης αγριόχοιρων συνελήφθη ο ίδιος στο καρτέρι που του έστησαν οι θηροφύλακες.

Σημειώνεται ότι το εν λόγο άτομο είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για την ίδια πράξη και είχε καταδικαστεί. Παρόλα αυτά όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να χρησιμοποιεί την παράνομη αυτή μέθοδο για τη θανάτωση αγριόχοιρων.

Κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και οι παγίδες που χρησιμοποίησε και του υποβλήθηκε μήνυση στο Δασαρχείο Κοζάνης.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα