Αρχική iHunt.gr Εστησαν υπαίθριο οίκο ανοχής στο δάσος της Στροφυλιάς

Εστησαν υπαίθριο οίκο ανοχής στο δάσος της Στροφυλιάς

από iHunt Team
imagehandler

demobanner
Μπορεί το κυνήγι απαγορεύεται στο Δάσος της στροφυλιάς, όμως δυο μαστροποί από τη Βουλγαρία…κυνηγούσαν πελάτες για τον υπαίθριο οίκο ανοχής.
 
Με «ταρίφα» μόλις δέκα ευρώ, οι δυο αλλοδαποί μαστροποί υποχρέωναν μια 43χρονη και μια 41χρονη να προσφέρουν κάθε βράδυ ερωτικές υπηρεσίες σε έως και 20 άνδρες.
 
Ανάμεσα σε θάμνους στο δάσος της Στροφυλλιάς, με μια κουβέρτα για… κρεβάτι, εξασφάλιζαν ερωτικές στιγμές για τους εργάτες από το Μπανγκλαντές που βγάζουν μεροκάματο στα χωράφια της Βουπρασίας στην Ηλεία, δύο Βούλγαροι μαστροποί οι οποίοι εξωθούσαν στην πορνεία δυο συμπατριώτισσές τους!
 
Με «ταρίφα» μόλις δέκα ευρώ, οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 40 χρόνων υποχρέωναν μια 43χρονη και μια 41χρονη να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες ως και σε… 20 άνδρες κάθε μια! Ο υπαίθριος οίκος ανοχής λειτουργούσε μόνο τα βράδια και οι χώροι συνεύρεσης άλλαζαν ανά τακτά διαστήματα για να μην εντοπίζονται από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, οι άνδρες του τμήματος Βάρδας έκαναν έφοδο στην περιοχή και συνέλαβαν τις δυο εκδιδόμενες και τους μαστροπούς, που όλοι εργάζονται σε φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.
 
Μάλιστα, ένας Βούλγαρος είχε ανάψει φωτιά περιμένοντας τον άλλο που μετέφερε με το αυτοκίνητό του τους πελάτες! Στο χώρο κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προφυλακτικών και υγρών χαρτομάντιλων, με τα οποία οι δυο γυναίκες εξασφάλιζαν υποτυπώδη καθαριότητα ελλείψει κανονικών συνθηκών υγιεινής! Από τους τέσσερις πελάτες από το Μπανγκλαντές ηλικίας 22,23, 27 και 31 χρόνων που βρίσκονταν εκεί, οι τρεις συνελήφθησαν γιατί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.
 
Οι δύο Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και τους ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία, ενώ οι γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες μετά την απαγγελία κατηγορίας για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, που είναι πταίσμα. Ωστόσο, κατασχέθηκαν 1.670 ευρώ τα οποία είχε στην κατοχή της μια από τις γυναίκες και 1.325 ευρώ που βρέθηκαν πάνω στον ένα Βούλγαρο.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα