Αρχική iHunt.gr Ετσι γινεται η ενεργητικη επιτηρηση της λυσσας…VIDEO

Ετσι γινεται η ενεργητικη επιτηρηση της λυσσας…VIDEO

από iHunt Team
alepou

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και μετά από την πραγματοποίηση ειδικών συσκέψεων ξεκίνησε από τις αρχές Δεκεμβρίου 2013 η προσπάθεια της ενεργητικής παρακολούθησης. Η πρώτη εξόρμηση έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης στις 5 Δεκεμβρίου 2013 και συνεχίστηκε σε πολλές άλλες περιοχές της Μακεδονίας.
 
Τα συνεργεία είναι 5μελή και πρέπει να απαρτίζονται από Εκπροσώπους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, της Δασικής Υπηρεσίας, από Θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ και από κυνηγό που έχει οριστεί ονομαστικά με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όπως από την αρχή είχε εκφράσει την αμφιβολία της η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, έως τώρα έχουν συλλεγεί μόνο 5 αλεπούδες (Χρυσούπολη Καβάλας, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς)
 
Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 3.200 χιλιόμετρα περιπολιών, έχουν διεξαχθεί πάνω από 145 ώρες νυκτερινών εξορμήσεων αλλά τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα.
 
Δείτε στο video που ακολουθεί πως γίνεται η “ενεργητική επιτήρηση της λύσσας” με κράχτη και ραβδόκαννο τουφέκι με διόπτρα υψηλής ακρίβειας. Δείτε το video…
 

Διαβάστε ακόμη : Περιπολία για αλεπούδες στο Δοξάτο


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα