Αρχική iHunt.gr Ευβοια: Αγελη λυκων κατασπαραξε 30 προβατα

Ευβοια: Αγελη λυκων κατασπαραξε 30 προβατα

από iHunt Team
wolf

demobanner

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει για τους κτηνοτρόφους στα Λουκίσια της Εύβοιας, οι λύκοι που περιφέρονται στην περιοχή και καταστρέφουν τις περιουσίες τους.
 
Τελευταίο παράδειγμα, η επίθεση από αγέλη λύκων που δέχτηκε το κοπάδι μίας γυναίκας κτηνοτρόφου.
 
Τα άγρια ζώα κατασπάραξαν περισσότερα από 30 προβάτα της κτηνοτρόφου, Σταυρούλας Μπουλούκου από τα Λουκίσια, τα οποία βρίσκονταν σε ένα μαντρί, έξω από το χωριό.
 
Ήταν μία από τις τελευταίες νύχτες, που οι λύκοι έκαναν επιδρομή και ουσιαστικά αφάνισαν το κοπάδι, με αποτέλεσμα η κτηνοτρόφος να βρίσκεται σε απόγνωση.
 
Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές
 
Ήδη ειδοποίησε για το συμβάν την τοπική ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ, η οποία με τη σειρά της ανέφερε το γεγονός στην κεντρική υπηρεσία για να μεριμνήσει για την αποζημίωση της κτηνοτρόφου.
 
Παράλληλα, στην ίδια περιοχή και ειδικότερα στη θέση «Ούγγρα» της Παραλίμνης, αναφέρθηκαν επιδρομές αγριογούρουνων, τα οποία καταστρέφουν αγροτικές καλλιέργειες και ανάλογα προϊόντα.
 
Πηγή: eviazoom.blogspot.gr
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα