Αρχική iHunt.gr Ευθείες βολές κατά του Γιάννη Τσιρώνη από το WWF Ελλάς

Ευθείες βολές κατά του Γιάννη Τσιρώνη από το WWF Ελλάς

από iHunt Team
dash

demobanner

Ευθείες βολές κατά του Γιάννη Τσιρώνη, αναπληρωτή υπουργού ΠΕΝ, εξαπέλυσε το WWF Ελλάς με αφορμή το σχέδιο νόμου για τους δασικούς χάρτες, το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.
 
Η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση με επιστολή της προς τους 300 της Βουλής, επισημαίνει ότι το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου δεν περιέχει μόνο μέτρα που εξυπηρετούν δημοσιονομικούς στόχους αλλά «εισάγει και ρυθμίσεις που διαιωνίζουν την απαράδεκτη πολιτική αντίληψη ότι η νομιμοποίηση της περιβαλλοντικής παρανομίας αποτελεί δημόσιο συμφέρον, ενώ η πάταξή της και η διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου είναι ανεπιθύμητη πολυτέλεια».
 
Το WWF Ελλάς τονίζει ότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις περιβάλλονται από ένα νέφος ασάφειας σε σχέση με τα επόμενα βήματα και το πραγματικό όφελος και διακύβευμα για το δημόσιο συμφέρον και τον φυσικό μας πλούτο.
 
Η περιβαλλοντική οργάνωση, εντόπισε στο υπό συζήτηση σχέδιο νόμου «παραθυράκια» για τακτοποίηση αυθαιρέτων οικισμών εντός δασών και δασικών εκτάσεων και υποβάθμιση της δασικής νομοθεσίας με πρόσχημα τους δασικούς χάρτες.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα