Αρχική iHunt.gr Ευσημα στις κυνηγετικες οργανωσεις

Ευσημα στις κυνηγετικες οργανωσεις

από iHunt Team
rainier-climbers-rescue

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη που χάθηκε στα Πιέρια Όρη. Οι διασώστες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και εθελοντικές οργανώσεις επιχειρούσαν όλο το βράδυ υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και μετά από πολύωρες προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν το πρωί της σώο αλλά σαφώς καταπονημένο τον 54χρονο ορειβάτη.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους τις φορείς και ειδικά την ΣΤ ΚΟΜΑΘ και τις οργανώσεις που είναι ενταγμένες στο Γενικό Μητρώο Πολιτικής Προστασίας και οι οποίες άμεσα ανταποκρίθηκαν.

Στην όλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνέδραμαν: η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ομάδα της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, επανδρωμένο ερπυστριοφόρο όχημα (προωθητής γαιών) με τρεις (3) χειριστές της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, μέλη Εθελοντικών Οργανώσεων και Διάσωσης όπως: Διασώστες της ΕΟΔ Κοζάνης, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης, της ΕΔΟΠ Πτολεμαΐδας, ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων Κοζάνης – Σερβίων, ορειβάτες και το ΕΚΑΒ.

Τα μέλη των παραπάνω Ομάδων Διάσωσης συμμετέχουν εθελοντικά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και σε κάθε κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας είναι παρόντες. Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε η χαρά της προσφοράς, να αγγίξει ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας και η οικογένειά των εθελοντών μας να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής από την πλευρά του, αποδίδει τα εύσημα και τις ευχαριστίες του σε όλους τους εμπλεκόμενους που συμμετείχαν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του συμπολίτη μας ορειβάτη.


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα