Αρχική iHunt.gr Ευτυχισμενοι Ελαφοκυνηγοι

Ευτυχισμενοι Ελαφοκυνηγοι

από iHunt Team
victoria_hunting

demobanner

 Ο «παράδεισος» των ελαφοκυνηγών φαίνεται πως είναι η πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία, καθώς τα ελάφια που βόσκουν στα βουνά της ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ ο πληθυσμός τους αυξάνεται με ταχύ ρυθμό.

Με ανάλογο ρυθμό, όμως, αυξάνεται και ο αριθμός των ελαφιών που σκοτώνουν οι εφοδιασμένοι με άδειες κυνηγοί. Μέχρι στιγμής φέτος έχουν θανατώσει 41.601 ελάφια έναντι 39.000 το 2009. Στη Βικτώρια εκτιμάται ότι ζουν περίπου 350.000 ελάφια, τα οποία σύμφωνα με τους αγρότες, προξενούν σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειές τους.

«Επιβάλλεται η συγκράτηση του αριθμού τους» δηλώνει ο Ράσελ Φόστερ, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελαφοκυνηγών της Βικτώριας, Στιβ Γκάρλικ, αναφέρει: «Τα μέλη μας κάνουν τη δουλειά της κυβέρνησης. Συγκρατούμε τον αριθμό των ελαφιών για να μην καταστρέφουν τις καλλιέργειες». Ο υπουργός Γεωργίας, Πίτερ Γουόλς, δηλώνει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια συνετή πολιτική που «προστατεύει τον πληθυσμό των ελαφιών χωρίς συνάμα να θέτει σε κίνδυνο τις καλλιέργειες».

Πηγή : zouglaPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα