Αρχική iHunt.gr Ζακυνθος-20.000 κυνηγετικα όπλα

Ζακυνθος-20.000 κυνηγετικα όπλα

από iHunt Team
0617001134b

demobanner

Ζάκυνθος-20.000 κυνηγετικά όπλα
 
Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αδειών για κυνηγετικά όπλα καταγράφεται στη Ζάκυνθο, λόγο του μεγάλου αριθμού των κατοίκων του νησιού που ασχολείται με το κυνήγι και επενδύει πολλά χρήματα για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, στο νησί υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 20.000 κυνηγετικά όπλα για τα οποία έχει εκδοθεί ανάλογος αριθμός αδειών.
Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών κυνηγετικών όπλων έχει ανταποκριθεί στην υποχρέωση να τα δηλώνει και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας, από το σύνολο των 20.000 αδειών που έχουν εκδοθεί, δεν έχουν ανανεωθεί περίπου οι 1.500.
 
Ο αριθμός αυτός θεωρείται μάλλον μικρός σε σχέση με τις άδειες που έχουν ανανεωθεί ενώ οι Αστυνομικές αρχές εντοπίζουν το πρόβλημα των αδήλωτων όπλων σε περιπτώσεις θανάτου και κληρονομιάς.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα