Αρχική iHunt.gr Ηλεια: Συμπλοκη θηροφυλακων με λαθροκυνηγους!

Ηλεια: Συμπλοκη θηροφυλακων με λαθροκυνηγους!

από iHunt Team
gourouni_1

demobanner

 Συμπλοκή μεταξύ λαθροκυνηγών και θηροφυλάκων σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Χαρακιές στα όρια του χωριού Κλεινδιά με το δρυόδασος της Φολόης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι θηροφύλακες εντόπισαν 5 άτομα να επιδίδονται παράνομα στο κυνήγι αγιογούρουνου (στις 15/9 ξεκινά η κυνηγετική περίοδος), έχοντας μάλιστα σκοτώσει θηλυκό αγριογούρουνο που μόλις είχε γεννήσει τρία μικρά γουρούνια.

 Οι 5 λαθροκυνηγοί αρνήθηκαν τον έλεγχο των θηροφυλάκων, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να ακολουθήσει συμπλοκή.

 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχε και η Αστυνομία και το δασαρχείο Πύργου με επικεφαλής τον δασάρχη κ.Λάττα.

Οι λαθροκυνηγοί αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ κατασχέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητό τους και τα δύο κυνηγετικά σκυλιά τους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θηροφύλακες παρακολουθούσαν τους λαθροκυνηγούς και τους προέβησαν σε έλεγχο όταν διαπιστώθηκε η έκνομη πράξη τους.

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου καταδίκασε ευθέως την ενέργεια και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν σε ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στις τάξεις των κυνηγών.

 

Πηγή : patrisnews.com

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα