Αρχική iHunt.gr Ηλεκτροφορες περιφραξεις μοιραζει ο φορεας Β. Πινδου

Ηλεκτροφορες περιφραξεις μοιραζει ο φορεας Β. Πινδου

από iHunt Team
mama_bear_with_cubsx

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Δέκα ηλεκτροφόρες περιφράξεις με σκοπό τη δωρεάν παραχώρησή τους σε παραγωγούς της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου για την προστασία της παραγωγής από τις αρκούδες, προμηθεύτηκε ο Φορέας Διαχείρισης. Οι έξι από αυτές (τρεις με πάνελ – τρεις με σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο) θα διατεθούν σε παραγωγούς του Νομού Ιωαννίνων και οι άλλες τέσσερις (3 με πάνελ – 1 με σύνδεση) σε παραγωγούς των Γρεβενών.

Η παραχώρηση θα γίνεται για χρονικό διάστημα ενός χρόνου, στη συνέχεια θα παραδίνονται στο Φορέα, που θα τους διαθέτει σε άλλους παραγωγούς.
 

Αιτήσεις μπορούν να καταθέτουν, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι,  είτε στα Γραφεία του Φορέα Διαχείρισης στους Ασπραγγέλους του Δ. Ζαγορίου είτε στο Κέντρο Πληροφόρησης του Φ.Δ. στους Μαυραναίους του Δ. Γρεβενών έως και την 28 Ιουνίου και ώρα 14:00.
 

Για την τελική επιλογή των ενδιαφερόμενων τοπικών παραγωγών που θα συμμετέχουν στη δράση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση στα Γραφεία του Φορέα Διαχείρισης στους Ασπραγγέλους του Δ. Ζαγορίου, στις 2 Ιουλίου και ώρα 12:00.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα