Αρχική iHunt.gr Η Α’ΚΟΚΔ χρηματοδοτεί όλες τις επισκευές στο κρατικό εκτροφείο Ρεθύμνου

Η Α’ΚΟΚΔ χρηματοδοτεί όλες τις επισκευές στο κρατικό εκτροφείο Ρεθύμνου

από iHunt Team
57503331_2131418483608564_6738266490094485504_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τα τελευταία χρόνια είχε μειωθεί η θηραματική παραγωγή ατόμων νησιωτικής πέρδικας του κρατικού εκτροφείου Ρεθύμνου Κρήτης , λόγο των μεγάλων ζημιών που υπέστη από τις χιονοπτώσεις οι οποίες δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στις εγκαταστάσεις κυρίως των κλωβών ανάπτυξης των νεοσσών. 
 
Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα δυστυχώς για όλους μας ,προστέθηκε και το οικονομικό πρόβλημα της κρατικής ετήσιας επιχορήγησης για τις ανάγκες της λειτουργίας του εκτροφείου. Η Ομοσπονδία μας θεώρησε πρώτιστη ανάγκη να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε το συγκεκριμένο εκτροφείο το οποίο αποτελεί κόσμημα για τους κυνηγούς και τον ίδιο μας τον τόπο, να αποκτήσει και πάλι την πρέπουσα και αναβαθμισμένη λειτουργία του,ώστε να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των εμπλουτισμών.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας με ομόφωνη απόφαση του, υιοθέτησε την ανάγκη χρηματοδότησης όλων των επισκευών.
 
57546440 2131418686941877 2962432793105137664 n
 
Σε μια πλήρη και παραδειγματική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Δ/νση Δασών, υλοποίησε την συνολική διαδικασία ανόρθωσης και παράλληλα χρηματοδότησε την αγορά των απαιτούμενων τροφών.
 
Ο κυνηγετικός κόσμος της Ομοσπονδίας μας πρέπει να αισθάνεται περήφανος, διότι τα χρήματα προέρχονται από το υστέρημά του.
 
Η θηραματική παραγωγή των ατόμων στοχεύουμε να αγγίξει τα 13000 πουλιά, ένα θηραματικό κεφάλαιο το οποίο πλέον δημιουργεί νέα και αισιόδοξα δεδομένα για τις απελευθερώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Για την συγκεκριμένη αναγκαία επίτευξη του σκοπού μας θεωρούμε υποχρέωσή μας να
ευχαριστήσουμε την Δντρια του Δασαρχείου,τον υπεύθυνο και το προσωπικό του εκτροφείου για τον καθημερινό τους αγώνα μας για τις δύσκολες του προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος και αναγκαίος στόχος, για την προστασία και αναβάθμιση της άγριας ζωής.
 
Με σταθερά βήματα συνεχίζουμε τη πορεία που έχουμε χαράξει,συντονισμένα και κυρίως αποδοτικά ατενίζουμε ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο κυνηγετικό αύριο για τον κόσμο που εκπροσωπούμε.

 

SVESTONOF


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα