Αρχική » Grid with Sidebar » Η ανάγκη του κ. Χριστοφόρου για μια φωτογραφία…….

Η ανάγκη του κ. Χριστοφόρου για μια φωτογραφία…….

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Είναι γνωστή η λαχτάρα του κ. Χριστοφόρου για την καρέκλα του Προέδρου της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, εξάλλου για αυτό ενώ κατάγεται και ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ στην Αμαλιάδα δήλωσε μόνιμη κατοικία στην Πάτρα έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι θα τον φωνάζουν Πρόεδρο.
 
Όμως μέχρι που θα φτάσει η λαχτάρα αυτή;
 
Διαβάσαμε το κείμενο που ακολουθεί, υπογεγραμμένο από τον “ΗΤΑΥΡΟ”, στο κυνηγετικό περιοδικό ΚΥΝΗΓΟΣ & ΦΥΣΗ και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο :
 
“Κάποιοι τα δίνουν όλα για όλα για μια φωτογραφία. Ο λόγος για τον νυν και τον τέως πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που στήθηκαν στο διάδρομο των γραφείων της ΝΔ για να βγάλουν την πολυπόθητη φωτογραφία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν συμμετείχαν κιόλας στη συνάντηση του κυρίου Μητσοτάκη με την ΚΣΕ κομμάτια να γίνει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Χριστοφόρου απλώς περιφερόταν στο διάδρομο… τι να κάνουμε άλλοι τραβάνε το κουπί και άλλοι τραβάνε αγκωνιές για να πιάσουν θέση στο κάδρο μιας φωτογραφίας. Σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το κυνήγι και ενώ η ΚΣΕ προσπαθεί να κατοχυρώσει θεσμικά τα δικαιώματα των κυνηγών αποφεύγοντας συστηματικά πολιτικές τοποθετήσεις, ορισμένοι επιδεικνύουν αδικαιολόγητη ανωριμότητα”
 
Νομίζω ότι τα είπε όλα ο ΗΤΑΥΡΟΣ……..
 
 
O iHunter
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ